Appartementsblok in het centrum

  • Appartementsblok in het centrum (Zele)
  • Appartementsblok in het centrum (Zele)
  • Appartementsblok in het centrum (Zele)
  • Appartementsblok in het centrum (Zele)

Appartementsblok in het centrum. Gelijkvloers werd volledig bekleed met Belgische blauwe steen. Verticaal metselwerk als accent in de voorgevel.

Wilt u een appartement laten bouwen? Zoekt u een partner voor het bouwen van uw appartement? Dan bent u bij Bouwwerken Schockaert uit Zele aan het perfecte adres. Wij verzorgen voor u het gehele traject van ontwerp van uw appartement tot aan de oplevering.

 

Architect Gruwez en zijn team zijn gespecialiseerd in appartementsbouw. Ons bureau biedt u een allesomvattende service aan, wij leggen de lat zeer hoog, omdat we werken met duurzame materialen. Architectenbureau Gruwez heeft heel wat jaren ervaring in appartementen bouwen, door onze kennis en ervaring in appartementenbouw is het perfect mogelijk 100 % aan uw verwachtingen te voldoen.

- Frank Gruwez

 

Dit appartementsblok is gelegen in het centrum van Zele. De gelijkvloerse verdieping werd volledig bekleed met Belgische blauwe steen. Daarnaast is er gewerkt met verticaal metselwerk als accent in de voorgevel. Beide stijlelementen dragen bij aan de karakteristieke eigenschappen van dit appartementsblok.

Projectfiche

Project: Appartementsblok in het centrum

Locatie: Zele

Jaar: 2017

Architect: Frank Gruwez

Interesse?

* zijn verplicht in te vullen velden.

Verklaring over cookies