Kwaliteitsvol bouwen

Wie bouwt of verbouwt, heeft graag iemand aan zijn zijde die erop toeziet dat alles tot in de puntjes in orde is.

Christof Schockaert van bouwbedrijf Schockaert uit Zele is zo iemand. Hijzelf en het hele team gaan tot het uiterste om elk project te realiseren. Met een persoonlijk contact en een professionele aanpak wordt elk project zorgvuldig behandeld.

Christof Schockaert werkte reeds van jongs af aan mee in het bedrijf van zijn vader. Een kleinschalig bouwbedrijf dat vooral actief was in de woningbouw. Hij leerde de stiel zowel op school als op de werf. In 2012 nam hij, samen met zijn vrouw die de administratie op zich neemt, de firma over van zijn vader . In enkele jaren tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een bouwonderneming met meer dan 20 werknemers.

Bij Bouwwerken Schockaert kan U terecht voor nieuwbouw, verbouwing en aankoop van vastgoed. Jaarlijks zijn er ook enkele eigen projecten die sleutel-op-de-deur worden afgewerkt voor verkoop.

Wij werken voornamelijk aan particuliere projecten, maar we hebben in ons klantenbestand eveneens grote bouwfirma’s en projectontwikkelaars.

Onze belangrijkste drijfveer is het zoeken naar het evenwicht tussen prijs en kwaliteit, wat op zich resulteert in de tevredenheid van onze klanten.

Om dit te kunnen realiseren, combineren wij de jarenlange ervaring met de laatste nieuwe technieken.

Om onze projecten grondig en tijdig af te werken, doen wij beroep op ons gekwalificeerde en flexibele personeelsleden. Ook daarom kiezen wij bewust voor een kleine firma met familiaal karakter.

Met ons dynamisch en gedreven team slagen wij erin een goede samenwerking tussen architecten, klanten en leveranciers te behouden.

Dankzij goede mond-aan-mond reclame, maken wij misschien ook jouw dromen waar!

Verklaring over cookies