Statische villa met cassettes in gevelmetselwerk en piramidedak

  • Statische villa met cassettes in gevelmetselwerk en piramidedak (Zottegem)
  • Statische villa met cassettes in gevelmetselwerk en piramidedak (Zottegem)

Statische villa in Zottegem. Als accent werd hier gewerkt met cassettes in gevelmetselwerk, om het plaatje compleet te maken, werd er gewerkt met een piramidedak.

Wilt u een woning in landelijke stijl laten bouwen? Zoekt u een partner voor het bouwen van uw landelijk droomhuis? Dan bent u bij Bouwwerken Schockaert uit Zele aan het perfecte adres. Wij verzorgen voor u het gehele traject van ontwerp van uw landelijk huis tot aan de oplevering.

 

Is uw bouwdroom een huis in een landelijke bouwstijl? Frank Gruwez realiseert het graag voor u! Frank is specialist in het ontwerpen van woningen in landelijke stijl. Landelijk bouwen of landelijk wonen is populairder dan ooit. Zowel bij nieuwbouw als renovatie merken we dat het merendeel van de bouwheren nog steeds kiest voor een klassieke bouwstijl. Misschien wilt u een landelijk huis bouwen met robuust metselwerk, een landelijke woning met mooie detailleringen, een rieten kap of hebt u andere landelijke ideeën? Architectenbureau Gruwez beschikt over jarenlange ervaring in de bouw van landelijke huizen!

- Frank Gruwez

 

Bij dit woonproject van een statische villa in Zottegem werd er gewerkt met cassettes in het gevelmetselwerk als accent en om het plaatje compleet te maken, werd er gekozen voor een piramidedak. Een ander kenmerkend stijlelement van deze villa is de gevelplint in arduin. De combinatie van deze stijlelementen zorgt voor een stijlvolle, statische villa.

Projectfiche

Project: Statische villa met cassettes in gevelmetselwerk en piramidedak

Locatie: Zottegem

Jaar: 2016

Architect: Frank Gruwez

Interesse?

* zijn verplicht in te vullen velden.

Verklaring over cookies