Villa met recuperatiegevelsteen, panoramische gebogen ramen

  • Villa met recuperatiegevelsteen, panoramische gebogen ramen (Waasmunster)
  • Villa met recuperatiegevelsteen, panoramische gebogen ramen (Waasmunster)
  • Villa met recuperatiegevelsteen, panoramische gebogen ramen (Waasmunster)

Villa op de heide in Waasmunster. De keuze viel hier op een combinatie van verschillende recuperatiegevelstenen.

Wilt u een woning in landelijke stijl laten bouwen? Zoekt u een partner voor het bouwen van uw landelijk droomhuis? Dan bent u bij Bouwwerken Schockaert uit Zele aan het perfecte adres. Wij verzorgen voor u het gehele traject van ontwerp van uw landelijk huis tot aan de oplevering.

 

Is uw bouwdroom een huis in een landelijke bouwstijl? Frank Gruwez realiseert het graag voor u! Frank is specialist in het ontwerpen van woningen in landelijke stijl. Landelijk bouwen of landelijk wonen is populairder dan ooit. Zowel bij nieuwbouw als renovatie merken we dat het merendeel van de bouwheren nog steeds kiest voor een klassieke bouwstijl. Misschien wilt u een landelijk huis bouwen met robuust metselwerk, een landelijke woning met mooie detailleringen, een rieten kap of hebt u andere landelijke ideeën? Architectenbureau Gruwez beschikt over jarenlange ervaring in de bouw van landelijke huizen!

- Frank Gruwez

 

Bij dit bouwproject van een villa op de heide in Waasmunster werd er gekozen voor een combinatie van verschillende recuperatiegevelstenen. Als speciale toets werd hier gewerkt met zowel onzichtbare als zichtbare gebogen ramen. De panoramische ramen creëren een open gevoel. Een ander kenmerkend stijlelement van deze vila is de gevelplint in arduin. De keuze van deze stijlelementen dragen bij aan de mooie karakteristieke eigenschappen van deze villa.

Projectfiche

Project: Villa met recuperatiegevelsteen, panoramische gebogen ramen

Locatie: Waasmunster

Jaar: 2016

Architect: Frank Gruwez

Interesse?

* zijn verplicht in te vullen velden.

Verklaring over cookies