Villa met rustiek karakter

  • Villa met rustiek karakter (Moerbeke)
  • Villa met rustiek karakter (Moerbeke)
  • Villa met rustiek karakter (Moerbeke)

Villa met rustiek karakter, volledig gemetst in Oude klampsteen. Carport met oversteek in het hout.

Wilt u een woning in landelijke stijl laten bouwen? Zoekt u een partner voor het bouwen van uw landelijk droomhuis? Dan bent u bij Bouwwerken Schockaert uit Zele aan het perfecte adres. Wij verzorgen voor u het gehele traject van ontwerp van uw landelijk huis tot aan de oplevering.

 

Is uw bouwdroom een huis in een landelijke bouwstijl? Frank Gruwez realiseert het graag voor u! Frank is specialist in het ontwerpen van woningen in landelijke stijl. Landelijk bouwen of landelijk wonen is populairder dan ooit. Zowel bij nieuwbouw als renovatie merken we dat het merendeel van de bouwheren nog steeds kiest voor een klassieke bouwstijl. Misschien wilt u een landelijk huis bouwen met robuust metselwerk, een landelijke woning met mooie detailleringen, een rieten kap of hebt u andere landelijke ideeën? Architectenbureau Gruwez beschikt over jarenlange ervaring in de bouw van landelijke huizen!

- Frank Gruwez

 

Bij de bouw van deze villa werd er gekozen om deze volledig te metsen in Oude klampsteen. Daarnaast is er een carport gezet met een oversteek in het hout. Beide stijlelementen dragen bij aan de rustieke karaktereigenschappen van deze villa. 

Projectfiche

Project: Villa met rustiek karakter

Locatie: Moerbeke

Jaar: 2016

Architect: Frank Gruwez

Interesse?

* zijn verplicht in te vullen velden.

Verklaring over cookies