Vrijstaande woning met nieuwe handvorm gevelsteen "Retro Pastorie"

  • Vrijstaande woning met nieuwe handvorm gevelsteen "Retro Pastorie" (Zwalm)
  • Vrijstaande woning met nieuwe handvorm gevelsteen "Retro Pastorie" (Zwalm)

Vrijstaande woning met nieuwe handvorm gevelsteen "Retro Pastorie". Gevelplint in arduin.

Wilt u een woning in landelijke stijl laten bouwen? Zoekt u een partner voor het bouwen van uw landelijk droomhuis? Dan bent u bij Bouwwerken Schockaert uit Zele aan het perfecte adres. Wij verzorgen voor u het gehele traject van ontwerp van uw landelijk huis tot aan de oplevering.

 

Is uw bouwdroom een huis in een landelijke bouwstijl? Frank Gruwez realiseert het graag voor u! Frank is specialist in het ontwerpen van woningen in landelijke stijl. Landelijk bouwen of landelijk wonen is populairder dan ooit. Zowel bij nieuwbouw als renovatie merken we dat het merendeel van de bouwheren nog steeds kiest voor een klassieke bouwstijl. Misschien wilt u een landelijk huis bouwen met robuust metselwerk, een landelijke woning met mooie detailleringen, een rieten kap of hebt u andere landelijke ideeën? Architectenbureau Gruwez beschikt over jarenlange ervaring in de bouw van landelijke huizen!

- Frank Gruwez

 

Bij dit woonproject bestaande uit een vrijstaande woning is er gekozen voor een nieuwe handvorm gevelsteen "Retro Pastorie". De term "handvorm" verwijst naar het productieproces. De bakstenen hebben nerven, zijn ongelijkmatig bezand en kunnen zowel egale als zéér genuanceerde kleuren hebben. Daarnaast hebben deze bakstenen oneffen en ruwe zijden, wat een rustiek effect geeft. Een ander kenmerkend stijlelement van deze vrijstaande woning is de gevelplint in arduin. De combinatie van deze stijlelementen dragen bij tot de mooie authentieke uitstraling van deze vrijstaande woning.

Projectfiche

Project: Vrijstaande woning met nieuwe handvorm gevelsteen "Retro Pastorie"

Locatie: Zwalm

Jaar: 2016

Architect: Frank Gruwez

Interesse?

* zijn verplicht in te vullen velden.

Verklaring over cookies